Oreste îi dă replica Elenei Udrea: "aruncă cu vitriol în cei care au îndrăznit să-i dezvăluie adevărata faţă"

Oreste Teodorescu.
Oreste Teodorescu. (Facebook)

Inclus de Elena Udrea în rândul celor "lipsiţi de caracter, de moralitate" despre care "va face dezvăluiri", omul de televiziune Oreste Teodorescu îi dă o replică dură politicienei, acuzate de fapte de corupţie în două dosare grele, acuzând-o că, înainte de a fi încătuşată, "aruncă cu vitriol în cătarea celor care au îndrăznit să-i dezvăluie adevărata faţă: promiscuitate, mafie, relaţii amorale, servicii aduse unor companii străine, minciună şi manipulare."

"Înţeleg că Udrea Elena, inculpat în mai multe dosare penale, supărată rău pe mine că încă dinaintea primului tur de campanie, în calitate de jurnalist, am pus sub semnul întrebării onestitatea şi calitatea domniei sale de candidat la prezidenţiale, m-a acuzat astăzi că sunt ofiţer acoperit şi că i-am cerut mită", scrie Oreste Teodorescu, citat de ziare.com.

Realizatorul TV îi reaminteşte "fostei doamne Cocoş" că începând din 2001 nu a mai fost angajatul niciunei redacţii, toate prestaţiile sale au fost realizate prin propria firmă, motiv pentru care nu avea nevoie de "acoperire" în presă.

"Deţin nişte publicaţii, deci sunt propriul meu angajator, iar dacă Udrea Elena va aduce probe că aş fi acoperit în propriul meu bussines, negreşit mă voi concedia, căci nici eu nu agreez ofiţerii acoperiţi în media", scrie Oreste.

În ceea ce se priveşte acuzaţia că i-ar fi cerut bani Elenei Udrea, Oreste Teodorescu se declară revoltat:

"În ce calitate i-am cerut eu bani, şi dacă ea mi-a dat vreun leu, de ce a făcut-o? Eu lucrez în presă de 20 de ani, pe Elena Udrea am cunoscut-o, prin Aurelian Pavelescu (preşedintele PNTCD n.r.), în campania electorală, când m-a rugat să nu o mai atac în presă. Răspunsul meu a fost public. Înţeleg că, înainte de a fi încătuşată, madama aruncă cu vitriol în cătarea celor care au îndrăznit să-i dezvăluie adevărata faţă: promiscuitate, mafie, relaţii amorale, servicii aduse unor companii străine, minciună şi manipulare.

"În 2003, Adrian Năstase (fostul premier al României condamnat de două ori la închisoare pentru fapte de corupţie n.r.) m-a acuzat că sunt complice cu clanul Cămătarilor, acum pupila sa, Udrea Elena, mă înhăitează cu Coldea, Rizea şi soţii Turcan... Am mai evoluat şi eu...", mai scrie Oreste, adăugând că îşi rezervă dreptul să o acţioneze în instanţă pe Elena Udrea pentru calomnie şi insultă.

Reamintim că joi seara, Elena Udrea, a avertizat într-o intervenţie la la B1 TV că îi va demasca pe "acei oameni lipsiţi de caracter, lipsiţi de moralitate, care cântă aşa cum li se cere atunci când li se cere să apere o cauză."

Printre cei "lipsiţi de moralitate", Udrea, acuzată de corupţie în dosarele Gala Bute şi Microsoft, i-a enumerat pe Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Rizea de la PSD şi Oreste Teodorescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne