Plenul Camerei Deputaţilor va dezbate luni cererea DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea

Şedinţa în plen la Camera Deputaţilor
Şedinţa în plen la Camera Deputaţilor (Epoch Times România)

Plenul Camerei Deputaţilor va dezbate luni, începând cu ora 18, cererea DNA în legătură cu arestarea preventivă a Elenei Udrea în dosarul Gala Bute, relatează Hotnews.

Potrivit sursei citate, avizul Comisiei Juridice în acest caz, aviz care este consultativ, va fi dat duminică.

Reamintim că miercuri, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat, cu 20 de voturi "pentru", unul împotrivă, o abţinere şi un vot anulat solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a Elenei Udrea.

Între timp, procurorii DNA au cerut arestarea preventivă a fostei candidate la preşedinţie atât în dosarul Gala Bute cât şi în dosarul Microsoft (dosar în care Udrea este pusă sub control judiciar).

Joi seara, Elena Udrea a anunţat, la postul B1 Tv, că va susţine o declaraţie devastatoare în faţa plenului Parlamentului în care vă spune "tot ce se întâmplă în România în acest moment", după care va trimite această declaraţie tuturor ambasadelor pentru a expune fenomenul.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne