"Nu am avut niciodată finanţare în campaniile electorale de la Dorin Cocoş" - Raluca Turcan

Raluca Turcan Deputat PDL
Raluca Turcan Deputat PDL (Epoch Times România)

Acuzată de Elena Udrea că şi-ar fi finanţat campania de la Dorin Cocoş, vicepreşedintele PNL Raluca Turcan îi dă replica fostei candidate la preşedinţie, afirmând că nu a luat niciodată niciun leu pentru ea sau familia sa de la Dorin Cocoş.

"Am urmărit toate comentariile pentru că mă interesează percepţia oamenilor asupra acestei mizerii generalizate declanşată de Udrea. Am realizat că trebuie să fiu mult mai tranşantă: Nu am avut niciodată finanţare în campaniile electorale de la Dorin Cocoş.", scrie Raluca Turcan într-un comunicat de presă remis Epoch Times.

"Toată viaţa, de când am păşit în şcoală până în politică, m-am străduit să fac lucrurile corect, profesionist şi cu multă carte. Dacă alţii şi-au construit carieră altfel, e problema lor.", mai precizează deputatul, adăugând că încercarea Elenei Udrea de a acredită ideea "că toţi politicienii sunt la fel e o prostie."

"Unii au învăţat şi s-au pregătit, alţii probabil ca şi-au cumpărat locurile. Nu e treaba mea şi voi continuă să-mi construiesc cariera politică aşa cum am făcut-o şi până acum. Cu seriozitate, decenţă şi profesionalism. Pur si simplu, nu toţi pot fi cumpăraţi pe lumea aceasta.", concluzionează Turcan.

Reamintim că Elena Udrea, acuzată de fapte de corupţie în două dosare grele - Microsoft şi Gala Bute - a pus tunurile pe clasa politică şi pe SRI. Principala ţintă a atacurilor sale a fost generalul Florian Coldea, şeful interimar al SRI şi în subsidiar numeroşi alţi politicieni printre care Raluca Turcan şi soţul acesteia, Valeriu Turcan.

"Dl Turcan şi soţia lui foarte mult timp au fost sprijiniţi în campanii de Dorin Cocoş", a declarat Elena Udrea, miercuri seara, la TVR 1.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.