Credeaţi că aţi scăpat de el? Traian Băsescu revine

Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Ruxandra Dragomir, şefa Organizaţiei de Femei a PMP, le dă o veste proastă tuturor celor care credeau că au scăpat de fostul "preşedinte-jucător", Traian Băsescu.

"Pentru toţi cei care ne urmăresc acum şi sunt interesaţi dacă Traian Băsescu va veni în acest partid, eu le pot garanta că va veni. Va veni Traian Băsescu, vor veni câţiva oameni noi, se va reforma consiliul nostru director. Şi aşa cum am discutat cu colegii mei, va fi o surpriză plăcută pentru toţi cei care încă au încredere în acest proiect care va continua”, a declarat miercuri Ruxandra Dragomir la Realitatea TV, potrivit stiripesurse.ro.

Însă şefa Organizaţiei de Femei a PMP nu a indicat o dată specifică la care fostul preşedinte Traian Băsescu - care a dispărut efectiv în ultima vreme din viaţa publică evitând să se implice în imensul scandal declanşat de protejata sa Elena Udrea - va reveni în partidul pe care acesta l-a năşit.

"Vă pot spune când va avea loc Congresul, în data de 8, iar preşedintele va veni. Nu ştiu dacă va veni la Congres, dar va veni în partid", a anunţat Ruxandra Dragomir.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne