Ghinea, faza pe filmuleţe: "Priviţi cu câtă detaşare minte Dragnea" [video]

Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Din "jobenul magic" al Guvernului Grindeanu au apărut, ca prin minune, două ordonanţe de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codurilor penale. Fostul ministru Cristian Ghinea, în prezent deputat USR, suspectează că liderul PSD Liviu Dragnea este în spatele iniţiativei.

"Priviţi cu câtă detaşare minte Liviu Dragnea. În urmă cu doar câteva zile, se jura că nu, nici vorbă, el nu ştie de proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru graţiere. Cum care proiect de OUG, domnu' Liviu ? Ăla scris la dumneavoastră la birou!

P.S. Vă imaginaţi cum s-ar fi întors Liviu Dragnea din SUA şi cum s-ar fi prefăcut el mirat, de-a dreptul şocat, că Guvernul Grindeanu a adoptat o asemenea Ordonanţă de graţiere şi amnistie. Ce circ ieftin am ratat! Share, ca să ajungă şi la oamenii care altfel îi cred", a scris Cristian Ghinea, comentariu la filmuleţul de mai sus.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne