Tehnocraţii se amuză de Dragnea & PSD. "Am găsit la PNŢ droguri, armament, muniţie"

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi fostul şef de Cabinet al premierului Dacian Cioloş, Alin Cristian Mituţa, se amuză pe Facebook pe marginea PSD şi a preşedintelui de partid Liviu Dragnea.

Vă prezentăm mai jos postarea cu pricina:

"1. PSD promite în campanie salarii, pensii, avioane.

2. Cioloş le spune că nu există bani pentru asta şi că trebuie să fim responsabili. Pîslaru le spune şi mai plastic: "un Nobel pentru cine face bugetu'!"

3. PSD câştigă alegerile şi îşi dă seama că nu are bani pentru salarii, pensii, avioane. Aşa că dă vina pe Cioloş.

Logic, nu?

Din perlele de până acum:

5 ianuarie 2017, Liviu Dragnea: "La Ministerul Sănătăţii voiau să închidă 100 spitale"

8 ianuarie 2017, Liviu Dragnea: "Am găsit gaură în buget de 10 miliarde de lei"

La 14 iunie 1990, un miner invitat de domnul Iliescu să ajute la protecţia democraţiei originale: "Am găsit la PNŢ droguri, armament, muniţie, maşină de scris automată, tipărit bani la PNL". Aici şi dovada că aşa a fost.

... să vedem cu ce mai vin..."

Şi fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, s-a remarcat printr-o postare, pe pagina sa de Facebook, în aceeaşi notă ironică:

"Dorel la guvernare: îi dă cu virgulă la promisiuni şi la buget. Dragnea zbiera acum o lună că guvernul tehnocrat rămâne cu bani necheltuiţi. Acum se agită că i-a lăsat gaură.

În decembrie, în campanie, omul nostru era ninja cu deficitul, rămâneau banii necheltuiţi la buget:

"În 2016 suntem în situaţia în care 19 miliarde de lei din 38 de miliarde, pe care îi are la dispoziţie guvernul, nu se cheltuie pe investiţii. Miliarde de lei rămân necheltuiţi la guvern".

Dorel în ianuarie, la guvernare.

"Acum totul ne arată că veniturile sunt mai mici. Asta e ilegal. Cine a minţit trebuie să plătească. Bugetul are o gaură de 10 miliarde de lei."

Dorel nu stie că linia la deficit se trage după finalul anului sau sţie şi acum face circ ca să scoată cămaşa că nu poate ce a promis în campanie?

Hai, Dorele, curaj cu guvernarea! Aveţi un program de îndeplinit şi numai tu îl ştii din scoarţă în scoarţă.

PS: Share-ul ajută, televiziunile lor lucrează."

În joc a intrat şi fostul consilier al premierului Dacian Cioloş pe infrastructură, Cătălin Drulă: "Confruntat cu matematica, dl. Dragnea a descoperit că între 1+1 şi 3 mai rămîne o "gaură", deşi în campanie îi dădea egal. Evident, e vina tehnocraţilor".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne