Ghinea: USR a avertizat în campanie că planul lui Dragnea et Co este să scape de puşcărie

Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Uniunea Salvaţi România a avertizat în campanie că planul liderului PSD Liviu Dragnea et Company este să scape de puşcărie, a declarat miercuri, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Cristian Ghinea, în prezent deputat USR.

"Diverşi guru şi gure de presă sau care vorbesc fraudulos în numele societăţii civile ziceau că ne agităm pe teme absurde. (Mungiu care zice că Dragnea a fost condamnat pe nedrept şi că ce ne agităm cu amnistia - remember?) Atunci băieţii stăteau cuminţi pe subiect şi lăsau portavocile să ne porcăiască.

Consultanţii israelieni au ordonat închiderea în debara a pesediştilor care au sugerat public ideea de amnistie. Acum o fac. Preşedintele Iohannis i-a oprit doar temporar. Va fi nevoie de mai mulţi săptămâna viitoare", a comentat Cristian Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne