De la Firea, fără număr, de sărbători: Brad roz, multe artificii, căsuţe plus renii lui Moş Crăciun

După sărbătorile austere din anul 2015, când fostul primar a preferat să dea bani pentru încălzirea Capitalei în loc să-i cheltuie pe spectacole de Revelion, în acest an electoral Firea promite atmosferă mai ceva ca la Viena, cu brad roz, patinoar, reni şi, bineînţeles, artificii din belşug.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Bucureştenii vor avea parte în acest an, de sărbători, de un brad cu totul altfel, un brad roz, prin care primarul Gabriela Firea susţine că vrea să-şi arate preţuirea faţă de femei. Bradul cel roz va fi amplasat la Ateneu, în Piaţa George Enescu.

Pe lângă bradul îmbrăcat în roz dedicat femeilor, bucureştenii vor avea parte şi de alte surprize, susţine Firea, care promite un nou concept de abordare a evenimentelor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fiind vorba de patru zone de atracţie şi nu doar de una singură, ca până acum."

"În Centrul Vechi este primul în an în care, după ce m-am întâlnit cu oamenii de afaceri care activează acolo, împreună organizăm sărbătorile din această zonă de patrimoniu. Acest obiectiv turistic va fi împodobit în mod deosebit în acest an şi, în premieră, toate cafenelele, restaurantele vor avea voie să iasă în faţa lor cu produse tradiţionale. (...) La Ateneu, în Piaţa Enescu vom avea încă o zonă de atracţie (...), un brad îmbrăcat în roz pe care, împreună cu Fundaţia Renaşterea, ne-am gândit să-l dedicăm ca simbol femeilor din România ca un mic gest de preţuire pentru ele şi ca o atragere a atenţiei să aibă grijă de sănătatea lor", a declarat Firea, la Digi 24.

De asemenea, pe lângă Piaţa Revoluţiei şi Centrul Vechi, evenimente vor mai fi organizate la Universitate şi în Piaţa Constituţiei.

"Pe lângă Universitate, unde în continuare vom organiza evenimente şi vom avea brad împodobit şi posibilitatea de a se achiziţiona cadouri de Crăciun, dulciuri şi de a organiza spectacole, (...) la Piaţa Constituţiei vom avea peste 120 de căsuţe unde se vor vinde produse tradiţionale, un patinoar în aer liber, casa lui Moş Crăciun, renii lui Moş Crăciun, foarte multe zone, terase pentru ca bucureştenii şi turiştii să se simtă exact ca la Viena sau mai bine", a precizat Firea.

Cât despre Revelion, dacă anul trecut Bucureştenii nu au avut parte de artificii, căci fostul primar a direcţionat banii în conturile RADET, pentru ca cetăţenii capitalei să nu rămână fără căldură şi apă caldă, în acest an, cu RADET-ul şi ELCEN-ul în insolvenţă, Firea promite un "spectacol amplu de artificii" în zona Piaţa Enescu, care se va uni cu Piaţa Revoluţiei rezultând o zonă cu o capacitate de peste 50.000 de persoane.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne