Carolina Herrera prezintă colecţia de primăvară 2017 la New York Fashion Week (video)

Designerul de modă american Carolina Herrera
Designerul de modă american Carolina Herrera (Youtube.com)

Designerul Carolina Herrera mărturiseşte că perspectiva sa în ceea ce priveşte moda nu s-a schimbat prea mult în 35 de ani şi că scopul său rămâne acelaşi. Declaraţia a fost făcută la prezentarea colecţiei de primăvară 2017 la Săptămâna Modei din New York, ce a avut loc la muzeul de artă Frick Collection din Manhattan.

"Vreau ca femeile să fie elegante, pline de farmec şi chic. De ce nu? Pentru asta muncesc", a declarat Herrera luni 12 septembrie în culise, la parada sa de primăvară 2017.

Carolina Herrera - Parada de modă, colectia de primăvară 2017
Carolina Herrera - Parada de modă, colectia de primăvară 2017 (Youtube.com)

”Nu cred mult în tendinţe ... Trebuie să ai propria originalitate, propriile idei şi să porţi hainele într-un mod relaxat, asta încerc să fac", a declarat designerul venezuelean.

Pentru a sărbători trei decenii şi jumătate în modă, Herrera a decis să revizuiască colecţia inaugurală, astfel că a inclus rochii de tafta şi denim. Noua sa colecţie, cu o cantitate generoasă de negru, alb, albastru, kaki şi argintiu, include rochii-shirt, centuri de nuanţă închisă şi o fustă din tul negru cu volane. Creatoarea a purtat o fustă din denim şi o cămaşă albă, una dintre hainele ei distincte.

"Oamenii mă întreabă tot timpul: porţi doar cămăşi albe? Şi eu răspund: nu întotdeauna, am şi alte lucruri pe care le pot purta", a mărturisit ea râzând. "Dar îmi plac cămăşile albe, deoarece pentru mine este ca o păturică care îmi dă siguranţă, eu pot să le fac mai mult sau mai puţin elegante şi sunt perfecte pentru utilizare".

Kiernan Shipka, Karlie Kloss, Malin Akerman, Nicky Hilton şi Jussie Smollett au fost unele dintre celebrităţi care au participat la paradă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură