Putin primeşte 450 de trandafiri la împlinirea vârstei de 64 de ani

Deputaţii din Duma de Stat a Rusiei au decis să îl felicite pe preşedintele rus Vladimir Putin, cu ocazia împlinirii vârstei de 64 de ani, prin oferirea unui coş imens de trandafiri.
Preşedintele rus Vladimir Putin.
Preşedintele rus Vladimir Putin. (Captură Foto)

Propunerea de a oferi 450 de trandafiri preşedintelui rus Putin cu ocazia zilei de naştere a fost făcută de Valentina Tereşkova, membră a partidului Rusia Unită, cosmonaut şi prima femeie care a ajuns în spaţiu, a scris Rossiyskaya Gazeta.

“Astăzi este ziua de naştere a preşedintelui nostru, Vladimir Vladimirovici Putin. Haideţi să îl felicităm în numele Dumei de Stat şi să îi urăm succes. ... Haideţi să îi trimitem un coş cu trandafiri pentru a ne exprima mulţumirile pentru munca sa neîncetată şi pentru a ne exprima promisiunea de a lucra împreună cu el în beneficiul Rusiei noastre măreţe”, a declarat Tereşkova.

Ea s-a oferit să trimită un coş cu 450 de trandafiri – câte un trandafir din partea fiecărui parlamentar. Preşedintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, i-a întrebat pe deputaţi dacă au vreo obiecţie în privinţa propunerii, dar nu a fost anunţată niciuna.

Vladimir Putin a împlinit 64 de ani în 7 octombrie 2016. Purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat că Putin îşi va sărbători ziua de naştere împreună cu rudele şi prietenii săi.

Mai mult, cu ocazia împlinirii celor 64 de ani, un banner uriaş cu imaginea lui Putin a apărut pe Podul Crimeean din Moscova, cu mesajul “Putin, îţi mulţumesc pentru pace”, în limbile rusă şi arabă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe