Bodu: În ţară, PSD zice că promovează doar familia tradiţională, dar în PE a votat pro-homosexualitate

Sebastian Bodu
Sebastian Bodu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Europarlamentarul PNŢCD Sebastian Bodu a criticat vineri dedublarea PSD, care în ţară „se dă partid conservator”, în timp ce în Parlamentul European votează pro-homosexualitate.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat joi, la Timişoara, că are în vedere ca familia să îşi reia rolul şi statutul într-o „societate normală”. Întrebată dacă în această „societate normală” au loc şi cuplurile de acelaşi sex, Rovana Plumb a replicat că, în viziunea ei, familia tradiţională este cea mai potrivită pentru o „societate normală”, dar că înţelege că Uniunea Europeană înseamnă idei şi opinii diferite, chiar şi pe acest subiect.

„Stimată doamnă Plumb, vă reamintesc că atât familia politică din care faceţi parte şi întreaga delegaţie de europarlamentari ai PSD au susţinut în Parlamentul European rapoartele Estrela şi Lunacek prin care se solicită statelor membre să recunoască „familia” homosexuală, să permită adopţiile de către cuplurile de homosexuali şi, mai rău, să încurajeze introducerea educaţiei homosexuale în şcoli”, a declarat Sebastian Bodu, citat de stiripesurse.ro

Europarlamentarul a atras atenţia asupra faptului că, în opinia lui, grupul politic din care face parte Rovana Plumb a intrat în sfera prozelitismului homosexual.

„Drept urmare vă rog să vă modificaţi mesajele pentru că orice utilizator de Internet poate verifica faptul că una spuneţi în România şi alta faceţi în Parlamentul European. De asemenea, vă atrag atenţia că grupul politic din care faceţi parte a mers prea departe, intrând în sfera prozelitismului homosexual. Din punctul meu de vedere ar trebui să vă fie ruşine să susţineţi că încurajaţi familia heterosexuală”, a subliniat Sebastian Bodu.

„Ataşez link-urile celor două rapoarte, pentru ca românii să vadă aberaţiile pe care le votaţi în Parlamentul European”, a adăugat Bodu.

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT TA P7-TA-2014-0062 0 DOC XML V0//RO

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT REPORT A7-2013-0426 0 DOC XML V0//RO

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT TA P7-TA-2013-0548 0 DOC XML V0//RO