Ziua 223. "Nu acceptăm ca un repetent şi un penal să facă din România gubernie prorusă!"

România e întoarsă de la parcursul european, pădurile defrişate, spitalele "încăpuşate" cu directori incompetenţi de "o mână de penali" care "înjunghie" zilnic justiţia şi statul de drept. Acest lucru nu este de acceptat iar românii trebuie să se trezească, transmit protestatarii din Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Politicienii aflaţi în fruntea ţării au devenit "inamicul" public numărul 1 al acestui popor, un adevărat "cancer" care trebuie extirpat căci ne împinge pe marginea prăpastiei, transmit protestatarii reveniţi lângă Guvern pentru a 223-a seară consecutiv.

Indignaţi că asalturile la adresa Justiţiei nu se mai opresc, protestatarii atrag atenţia că la ora actuală ne paşte un pericol chiar mai mare decât reînvierea OUG 13, şi anume că democraţia noastră care era cât de cât de tip european începe să semene cu una de tip Putin sau Erdogan, acest lucru fiind posibil dim cauza pasivităţii românilor. În consecinţă, românii ar trebui să se trezească rapid, dacă le pasă de această ţară şi de viitorul ei, cred participanţii la protest.

"De şapte luni suntem în Piaţă şi nici nu am putea altfel, când vedem că ţara asta se îndreaptă spre dezastru. Zilnic ciuma roşie cu ai ei reprezentanţi ne mai împinge puţin spre marginea prăpastiei. Nu cred că în vreo ţară normală, cei ce o conduc dau dovadă de atât de multă ură faţă de propria naţie. Nu ştiu cu ce le-a greşit acest popor de sunt atât de îndârjiţi şi înverşunaţi împotriva noastră. Nu există nicio măsură luată care că nu demonstreze acest lucru.

Ei sunt inamicul public numărul 1 al acestui popor, dar cel mai trist este că se pare că ne-am cam obişnuit cu această idee şi am devenit pasivi. Şi aici nu mă gândesc la zecile de oameni care încă mai ieşim zilnic să protestăm, ci la întreaga societate civilă. Se întâmplă zilnic lucruri de o gravitate extremă şi societatea civilă tace. Eu nu reuşesc sincer să înţeleg, ce a scos în februarie sutele de mii de oameni în stradă în întreaga ţara şi nu îi mai scoate acum? Chiar putem asista nepăsători cum ar putea reînvia OUG 13?

Suntem la un mic pas de asta, dar ştiţi ce? În acest moment nici măcar nu este cel mai grav lucru care se întâmplă. Eu zilnic simt cum libertatea noastră începe să ne fie îngrădită, puţin câte puţin. Democraţia care era cât de cât de tip european să zic, începe să semene cu o democraţiei "a la Putin" sau "a la Erdogan".

Oare asta ne dorim după aproape 28 de ani de când libertatea noastră a fost câştigată cu sânge? Nu vreau şi nu pot să asist pasivă la greşelile pe care e gata să le facă această generaţie prin neimplicare. Eu cred că ne-a ajuns pasivitatea părinţilor şi bunicilor noştri, deşi încep să mă întreb retoric, oare am învăţat ceva din cei 50 de ani de beznă comunistă? Răspunsul la această întrebare mă îngrozeşte! În condiţiile în care opoziţia este total inexistentă, numai societate civilă mai are forţa de a schimba ceva. Acum, în ultimul ceas, sper să se trezească şi să nu devină prin pasivitate complicii acestor distrugători de neam şi ţară", declară o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

În asentiment cu ea, un alt protestatar opinează şi el că românii nu pot sta fără să facă nimic când ţara este întoarsă de la parcursul ei european în timp ce o mână de condamnaţi penal "înjunghie democraţia" şi iau măsuri toxice pentru ţară şi cetăţenii ei.

"Cancerul PSD-ALDE trebuie extirpat. Trebuie înlăturat imediat de la cârma României. Nu putem să stăm şi să vedem cum zi de zi ţara noastră este întoarsă din parcursul ei european fără să facem nimic. Nu putem să acceptăm ca nişte repetenţi şi nişte condamnaţi penal îmbrăcaţi la costum şi cu mină serioasă înjunghie democraţia şi statul de drept zilnic. Nu putem să acceptăm că toţi aceşti nenorociţi ce sfidează poporul de 27 de ani vin la televiziunile unor fugari şi penali şi mint cu seninătate, mint cu feţe serioase, ba se simt şi ofensaţi că ei, patrioţii, vor binele României. Ei, patrioţii, au dat drumul iar la jaful pădurilor, scoţând plafoanele de la export impuse de guvernul Cioloş şi eliminând legile aspre puse tot de guvernul Cioloş pentru defrişările ilegale. Tot patrioţii noştri au dat drumul la exportul medicamentelor româneşti ieftine de pe piaţă şi bătrânii noştri mor pentru că nu îşi permit medicamente scumpe de import.

Tot aceşti aşa-zişi patrioţi încăpuşează spitalele cu directori incompetenţi care ucid din nou pentru că fură banii şi la bolnavi nu mai ajunge nimic. Tot ei, tot pe cântec patriotic, au negociat şi Ardealul ca să fie siguri că UDMR votează pentru demisia propriului guvern.

Protest
Protest (Epoch Times)

Îmi repugnă de fiecare dată când le văd mina serioasă şi aud vorbele lor ticluite în laboratoarele ruseşti, aşa cum sunt scârbiţi toţi românii de ce face acum PSD-ALDE o coaliţie care îşi permite să creadă că votul a 3,6 milioane de români le permite să fure, să îngenuncheze economia României, să îşi elibereze penalii, să înjunghie justiţia, să facă din România o ţară săracă şi supusă.

Ei bine, noi ceilalţi 15 milioane de români cu drept de vot refuzăm categoric şi nu permitem aşa ceva. Nu acceptăm ca un repetent şi un penal să facă din România gubernie prorusă. Nu acceptăm ca România să se depărteze de alianţele Nord Atlantice şi de aliaţii Europeni. Mişeii ăştia doi trebuie să priceapă că sunt incapabili să conducă o ţară, trebuie să înţeleagă că vremea penalilor a trecut şi că nu pot prosti o Românie întreagă. Avem presă liberă, avem televiziuni încă libere, avem reţele sociale şi poporul vede mişelia pe care ei o fac. Poporul vede şi îi judecă şi sunt sigur că va veni vremea când o să plătească scump. Va veni vremea când o să regrete tot şi o să plătească tot!", spune protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne