Ziua 152. "Corupţia la nivel înalt, jefuirea României costă vieţi. Cere-ţi drepturile, române!"

Guvernul Grindeanu, protagonistul operaţiunii "Noaptea, ca hoţii", a fost dărâmat chiar de coaliţia PSD-ALDE, însă situaţia din ţară este în continuare dramatică, au tras un semnal de alarmă protestatarii #rezist, care continuă să revină în Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Au trecut nu mai puţin de 152 de zile de când Guvernul Grindeanu adopta, "noaptea, ca hoţii", infama OUG 13 în favoarea infractorilor. De atunci, protestatarii #rezist revin seară de seară în Piaţa Victoriei pentru a cere o schimbare fundamentală a modului în care se face politică în România.

Ajunşi la limita răbdării, protestatarii cer, din stradă, "dreptate şi normalitate pentru ţara asta", în condiţiile în care apărarea intereselor corupţilor şi jefuirea bugetului de stat par a fi prioritare pentru o mare parte din clasa politică care conduce România.

Fostul premier macedonean Nikola Gruevski.
Fostul premier macedonean Nikola Gruevski. (Attila Kisbenedek/AFP/Getty Images)

"Suntem şi astăzi în Piaţa Victoriei, deoarece în fiecare zi ni se mai fură câte ceva! Tragedia este că în ultima vreme corupţia la nivel înalt, jefuirea României şi circul politic pe care îl trăim ne costă vieţile semenilor noştri! Mor oameni pe şosele, în spitale, pe stradă, în incendii care puteau fi prevenite, şi aşa mai departe! Cam asta se întâmplă când hoţii pun stăpânire pe ţară!

Nu ai cum susţine asemenea trădători şi hoţi! Iar dacă nu îi susţii, dacă vrei să previi moartea multor oameni nevinovaţi din cauza sistemului ăsta care protejează doar hoţii şi corupţii, ieşi în stradă şi cere dreptate şi normalitate pentru ţara asta! Cere-ţi drepturile, române!", a declarat o tânără protestatară #rezist.

La rândul său, un alt manifestant atrage atenţia că, de câteva luni de zile, ne confruntăm cu un veritabil "cod roşu", astfel că românii au datoria să ia atitudine împotriva acestui grup de politicieni ajuns la putere care urmăreşte să distrugă ţara.

"În loc să ne vedem de viaţa noastră cotidiană, să stăm cu familia, cu prietenii, am ajuns să păzim acest grup "roşu" care urmăreşte să distrugă ţara asta! Avem un Guvern "Dragnea II", care are în componenţă 60% din vechiul Executiv şi, mai nou, câţiva oameni de casă, oameni care au "roşul" în ADN. Am senzaţia că nu se vor lăsa până nu-şi vor îndeplini obiectivul de a distruge ţara şi de a subjuga poporul! De la "gafe" ale "comunicării" până la introduceri de "dări" şi, implicit, la schimbarea programului cu care au câştigat alegerile în decembrie, sunt semnale clare ale unui plan bine pus la punct!

Pe lângă ambiţiile şi nevoile personale ale lui Dragnea, avem acest plan "roşu" de naţionalizare. Avem companii de stat mai nou, vrem bănci de stat, urmând ce? Români, nu au învăţat nimic din ultimii doi ani! Avem corupţie peste tot şi nepotisme! Nu avem responsabili şi nici nu vom avea atâta timp cât îi tolerăm!

Protest
Protest (Epoch Times)

Din păcate au murit zilele trecute trei militari, dintre care doi întorşi cu bine din teatrele de operaţiuni. Au murit din cauza drumurilor, din cauza stării camionului, din cauza evaluării acelui camion şi cred că putem continua! Hai sa schimbam acest sistem bolnav şi moştenit, sistem care se va întări cu acest grup infracţional "roşu" la putere! Va aşteptam să ne fiţi alături, pentru a salva ţara de corupţi!", a precizat protestatarul, amintind că duminică se anunţă protest mare în Piaţa Victoriei de la ora 19:00.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne