Florin Cîţu: Dragnea - un hoţ de buzunare. Cârmaciul ne trimite cu 20 de ani în urmă

"Liviule, tu chiar nu înţelegi cât eşti de nociv pentru România?", l-a întrebat liberalul Florin Cîţu, fost economist şef al ING Bank, pe preşedintele PSD.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Programul de guvernare al PSD a fos "actualizat" de Florin Georgescu şi Gheorghe Gherghina, "plutonul de la BNR", care au răspuns "chemării cârmaciului" Liviu Dragnea, a atras atenţia vineri, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Dragnea, hoţ de buzunare… Din nou am avut dreptate! Aţi văzut în programul de guvernare deciziile care au fost luate duminică în cabinetul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor de un grup de apropiaţi. V-au şocat, nu? Pe mine nu, pentru că v-am avertizat! Impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, supraccize etc.. totul culminând cu declaraţia ministrului Finanţelor publice referitoare la confiscarea pilonului II de pensii", a declarat Florin Cîţu.

Senatorul PNL susţine că toate aceste lucruri au fost propunerile lui Florin Georgescu şi Gheorghe Gherghina - "plutonul de la BNR"- care au răspuns "chemării cârmaciului".

"Totul, ca de obicei, a plecat de la bani. Nu sunt. După o oră de plâns, echipa lui Dragnea s-a apucat de scris noul program de guvernare. Acum să vă spun ce cred eu. Obiectivele programului de guvernare nu s-au schimbat, doar filosofia. Aşa cum v-am tot spus nu mai aveau bani. Ce este revoltător, însă, este că această nouă filosofie, îmbrăţişată de Dragnea, s-a aliniat unei cerinţe pe care cârmaciul a avut-o expres: să le-o tragem ăstora cu multinaţionalele! Dragnea a găsit momentul şi s-a răzbunat!", a subliniat Florin Cîţu.

Potrivit senatorului PNL, după ce şase luni de zile i-a atacat pe toţi cei care muncesc pe bune în România şi plătesc taxe, acum a venit şi momentul să-i pună să plătească.

"L-au încurcat cu ordonanţa 13 ieşind în stradă. Atunci i-a fost prima dată frică de noi. Conform noii emanaţii a cârmaciului, plătesc mai mulţi bani la stat cei care muncesc, cei care conduc dar şi multinaţionalele care îi angajează pe aceştia. Propunerile astea l-au costat pe Florin Georgescu postul de ministru de Finanţe în guvernarea Năstase. Acum ne costă pe noi. Tot o răzbunare e şi asta. Pentru aceste măsuri care ne trimit cu 20 de ani în urmă, la care adăugaţi şi incompetenţa evidentă a membrilor guvernului, am cerut ieri demisia noului ministru de Finanţe!", a afirmat Florin Cîţu.

Liberalul a atras atenţia că, din prima zi, "incompetenţa lor" deja ne-a costat prea mult, pierderi pe piaţa de capital şi pe piaţa valutară.

"Liviule, tu chiar nu înţelegi cât eşti de nociv pentru România?", l-a întrebat în final Florin Cîţu pe preşedintele PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne