Wizz Air oferă ucrainenilor 100.000 de bilete gratuite: Scopul nostru este să atenuăm greutăţile lor

Avion al companiei Wizzair
Avion al companiei Wizzair (Wizzair.com)

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat, vineri, că va oferi 100.000 de bilete gratuite cetăţenilor ucraineni pentru toate zborurile continentale din Europa şi Marea Britanie operate de Wizz Air Hungary şi Wizz Air UK. Biletele gratuite sunt disponibile pe un total de 800 de rute.

Potrivit Agerpres, biletele gratuite vor fi disponibile pentru călătorii efectuate între 15 septembrie şi 8 decembrie 2022 pentru a ajuta ucrainenii să ajungă la destinaţiile dorite.

„Wizz Air este o companie aeriană importantă pentru Ucraina şi suntem aici pentru a continua să sprijinim în orice mod putem în aceste vremuri dificile. Scopul nostru este să atenuăm greutăţile cetăţenilor ucraineni”, a declarat Jozsef Varadi, CEO al Wizz Air.

Călătorilor ucraineni care recurg la acest program li se va cere să furnizeze numărul paşaportului ucrainean în momentul rezervării şi să prezinte paşaportul ucrainean şi viza/documentele de călătorie necesare la check-in, a mai precizat compania.

De asemenea, Wizz Air susţine că cele 100.000 de bilete gratuite sunt valabile până la expirarea disponibilităţii pentru zborurile selectate cu plecare între 15 septembrie şi 8 decembrie.

În acelaşi “preţ” este inclus un bagaj de mână (max: 40x30x20cm), în timp ce trolerele şi bagajele de cală sunt supuse unor taxe suplimentare.