Voiculescu: Se încurcă în minciuni şi încă mai cred că ne pot prosti după sute de mărturii şi mii de înregistrări

Mihai Şora şi Vlad Voiculescu
Mihai Şora şi Vlad Voiculescu (Vlad Voiculescu / Facebook)

Reprezentanţii statului se încurcă în minciuni şi încă mai cred că pot prosti opinia publică după sute de mărturii şi mii de fotografii şi înregistrări care arată altceva decât ce încearcă ei să vândă, a atras atenţia, într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, membru fondator al partidului Mişcarea România Împreună.

Vă prezentăm mai jos postarea liderului RO+ :

"OARE CINE MINTE?

Carmen Dan: "Ora 20:00 - prefectul este informat şi îşi dă acordul pentru intervenţie."

Laurenţiu Cazan (coordonator jandarmi): "S-a luat decizia de restabilire a ordinii publice în jurul orei 20:00."

Marius Militaru (purtător de cuvânt Jandarmerie): "Jandarmeria a primit aprobare să intervină în forţă la ora 23:11 minute."

Speranţa Cliseru (prefectul capitalei): "Cred că era după 12 noaptea."

Cineva sigur minte acum dar e foarte posibil ca cineva să îi fi minţit pe jandarmi pe 10 august.

Poza asta este făcută la ora 22:13 când m-am dus să îi întreb pe jandarmii din faţa Muzeului Naţional de Geologie de ce dau cu gaze în mijlocul mulţimii paşnice.

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Vlad Voiculescu)

Mă retrăsesem după ce am stat vreo 2 ore în zona Muzeului Antipa şi eram în zona aia de mai bine de 45 minute timp în care au trecut pe lângă mine mai mulţi oameni leşinaţi, aduşi pe targă spre ambulanţe. Răspunsul jandarmilor a fost că au ordin de la Prefect să elibereze Piaţa. La ora 22:13 ei ştiau că Prefectul a dat ordin sa să folosească gaze lacrimogene să elibereze Piaţa.

Se încurcă în minciuni şi încă mai cred că ne pot prosti după sute de mărturii şi mii de fotografii şi înregistrări care arată altceva decât ce încearcă să ne vândă.

După discuţia cu jandarmii am plecat spre casă cu frustrarea că aş fi vrut să pot face mai mult. Aşa am ajuns să fac apelul să strângem rândurile şi să ne organizăm. Nu avem voie să lăsăm 10 august să treacă şi trebuie să ne asigurăm că nu se va repeta."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne