Violeta Alexandru: Vom avea cât de curând tabloul îngrozitor al problemelor create de Legea Olguţei Vasilescu

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru (Epoch Times România)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atras atenţia că noua lege a pensiilor lăsată moştenire de predecesoarea sa de la PSD, Lia Olguţa Vasilescu, a generat "mari probleme", pe care social-democraţii le-au "mascat", iar acum ea trebuie să le rezolve.

"Am citit toate mesajele de la pensionari. Le mulţumesc mult! Mi-au scris peste 4.200 în ultimele săptămâni. Cei mai mulţi prin intermediul acestei pagini de facebook. Cu mulţi am vorbit personal, la telefon sau faţă în faţă. Informaţiile vor fi completate cu cele cerute Caselor locale de pensii. Vom avea, cât de repede posibil (la sfârşitul lunii ianuarie, început de februarie) tabloul îngrozitor al problemelor generate de Legea pensiilor PSD L.O. Vasilescu şi M.C.Budăi. Sunt curioasă să văd dacă PSD spune că nu sunt probleme. Ar fi în stare. Le organizez pe toate pe categorii de probleme. Multe, prea multe probleme. PSD le-a mascat, eu vreau să le rezolv", a afirmat Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Noul ministru al Muncii a subliniat că sunt probleme în aplicarea ei, "legea are mari probleme, aplicarea ei s-a făcut neunitar".

"Sunt oameni în vârstă care, după o viaţă de muncă, nu primesc răspunsuri clare. Preşedintele Casei Naţionale de Pensii a eşuat total, în acest an, în gestionarea situaţiilor injuste din Bucureşti şi din ţară. Este de aproape 2 ani în funcţie. L-aţi auzit vreodată pe I.P. Căprariu stresându-se să rezolve problemele? A stat bine-merci pe scaunul de demnitar. Nu şi-a ajutat colegii din Casele de pensii când aceştia cereau ajutor. Mulţumesc încă o dată pensionarilor! Mesajul dumneavoastră a fost auzit", a declarat Violeta Alexandru.