Vicepremierul Costin Borc: Media "dâmboviţeană" vrea să gonească din administraţie oamenii cinstiţi

Revoltat de acuzaţiile lansate de România TV - postul lui Sebastian Ghiţă - la adresa tehnocraţilor lui Dacian Cioloş, vicepremierul Costin Borc a decis să sancţioneze derapajul pe contul său de Facebook.
Costin Borc.
Costin Borc. (gov.ro)

Cu o zi în urmă, România Tv a insinuat că miniştrii din Guvernul Cioloş şi-au "asigurat" pensii şi că nu se interesează de pensiile românilor. O manipulare, susţine vicepremierul Costin Borc, care a decis să răspundă acestor afirmaţii.

"Încă o manipulare marca România TV. Ieri au insinuat că miniştrii din Guvern şi-au "asigurat" pensii şi că nu se interesează de pensiile românilor. De ce răspund unei astfel de manipulări? Pentru că are scopul de a defăima membrii Guvernului (dar cu asta suntem deja obişnuiţi), dar mai are un scop mult mai perfid.

Să ţină deoparte de administraţie pe toţi cei care muncesc cinstit şi nu vor să îşi vadă viaţa privată, familia sau bunurile târâte şi denigrate de media "dâmboviţeană". Aşa, rămân ei între ei, cu abuzuri, imunităţi şi mediocritate", a reacţionat, pe contul său de Facebook, Costin Borc.

În continuare, vicepremierul a decis să răspundă şi pe fond problemei, ca "să fie foarte clar" pentru toată lumea:

"Am lucrat 15 ani în străinătate, ani în care nu am contribuit la o pensie în ţară. În acest timp, firma la care am lucrat mi-a depus o contribuţie la un fond de pensii privat (cu toate taxele şi contribuţiile plătite în ţările respective) din care s-a adunat o sumă în euro şi în dolari. Am mai contribuit şi eu din când în când. Nu are nicio legătură cu activitatea mea de ministru, sunt bani acumulaţi în timpul carierei mele de până anul trecut".

Cât despre reforma pensiilor, despre abuzul de pensii speciale şi atâtea altele, Costin Borc susţine că are o teză de doctorat cu un model matematic de echilibru general despre reforma pensiilor şi va vorbi la timpul ei despre asta.

"E adevărat însă că nu o să auziţi de asta la România TV", a adăugat, sarcastic, vicepremierul României.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne