"S-a urcat scroafa în copac şi acum se crede privighetoare" - şeful inspectorilor lui Cioloş, despre Oprea

În spaţiul public au apărut de-a lungul vremii mai multe poveşti despre aroganţa lui Gabriel Oprea. Ultima pe listă îi aparţine şefului Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea.
Gabi Oprea
Gabi Oprea (Epoch Times România)

Valentin Mircea, şeful Corpului de Control al premierului Dacian Cioloş, a vorbit într-o postare pe contul său de Facebook despre comportamentul lui Gabriel Oprea faţă de subalternii săi pe vremea când acesta ocupa funcţia de ministru de Interne şi vicepremier.

"Azi, la masă, la cantina de la Guvern, am avut ocazia să aflu câteva crâmpeie din comportamentul gheneralului Oprea, pe vremea când făcea pe vice prim-ministrul.

Insulte, aroganţă, ameninţarea celor care nu făceau ce vroia el ("tu vrei să îţi rup picioarele?"), umilirea tuturor (când intra în sala de şedinţe de guvern, toţi cei din aparatul de lucru şi secretariat trebuiau să se ridice în picioare, în momentul în care trecea "măreţul" pe lângă ei), folosirea personalului pentru îndeplinirea unor sarcini personale (cumpărături etc).

La noi în Oltenia există o vorbă: s-a urcat scroafa în copac şi acum se crede privighetoare", a scris şeful Corpului de Control al premierului Dacian Cioloş, pe contul său de Facebook, adăugând că generalul "a depăşit orice măsură".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne