Varujan Vosganian şi-a dat demisia din PNL

Conferinţa de presă la Ministerul Economiei susţinută de Varujan Vosganian
Conferinţa de presă la Ministerul Economiei susţinută de Varujan Vosganian (Epoch Times România)

La scurt timp după ce şefa PNL, Alina Gorghiu, i-a cerut demisia din PNL, ameninţându-l că în caz contrar va fi exclus, senatorul Varujan Vosganian, proaspăt scăpat de urmărirea penală în Dosarul Romgaz, a anunţat că se retrage din partid.

"Ca un răspuns colegial la solicitările dumneavoastră, primiţi, prin prezenta, demisia mea din noul PNL", a scris Varujan Vosganian pe blogul personal.

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, le-a transmis, vineri dimineaţă, o scrisoare colegilor săi din Senat în care îi anunţă că i-a solicitat demisia lui Varujan Vosganian, iar, în cazul în care acesta nu se va conforma, va cere excluderea sa din formaţiunea pe care o conduce.

Joi seară, vicepreşedintele PNL Alin Tişe i-a cerut de asemenea demisia de onoare lui Vosganian, iar la scurt timp după acesta şi Cristina Pocora a ieşit la rampă solicitând acelaşi lucru.

Amintim că joi, din cei 132 de senatori care au votat solicitarea DIICOT de urmărire penală a lui Varujan Vosganian, 56 au fost "pentru" ridicarea imunităţii acestuia, 71 au votat "împotrivă", în timp ce 5 voturi au fost anulate. Votul a fost secret, cu bile.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne