Vanghelie: Dacă îl legaţi pe Dragnea de cuvântul curaj, eu mă urc pe clădirea asta şi sar de la etaj

Deşi anchetat pentru un tun de zeci de milioane de euro, Marian Vanghelie declară că nu are emoţii în cursa pentru un nou mandat la sectorul 5 al Capitalei. Sondajele îl clasează pe fostul edil pe primul loc în opţiunile alegătorilor.
Marian Vanghelie şi Liviu Dragnea
Marian Vanghelie şi Liviu Dragnea (Ioana Florea Nuţ)

Proaspăt intrat în cursa pentru un nou mandat de primar la sectorul 5, Marian Vanghelie - ajuns între timp preşedinte al Partidului Dreptăţii Sociale - a pus tunurile pe fostul său şef de la PSD, Liviu Dragnea.

"Domnul Dragnea... dacă dumneavoastră îl legaţi pe domnul Dragnea de cuvântul curaj, înseamnă că… eu vă spun că mă urc pe clădirea asta şi sar de la etaj. Nu i l-a dat Dumnezeu. Aici ca şi demnitatea: o ai sau nu o ai. Nu poţi să o cumperi de nicăieri, nu o găseşti. Aşa crede el că aşa a învăţat în Teleorman să facă politică şi crede că România se poate transforma după Teleorman", a declarat, pentru B1 TV, Marian Vanghelie.

Fostul edil s-a arătat deranjat şi de faptul că PSD (partid în care a activat peste 20 de ani) şi PNL s-au coalizat pentru a scoate din joc partidele mici.

"Partidele mari cu candidaţi mici au încercat să elimine partide mici cu candidaţi mari sau independenţi. E o harababură în toată ţara. Au fost eliminaţi toţi oamenii care ar fi putut să le ia din voturi. PNL cu cei care nu îi plac pe dreapta, PSD cu cei care nu îi plac pe stânga şi aşa mai departe", a explicat Marian Vanghelie.

Pe de altă parte, fostul primar al sectorului 5 susţine că nu va avea probleme să câştige un nou mandat la alegerile locale. Nici unul dintre contracandidaţii săi nu îi dau emoţii.

"Sunt doi tineri. Eu am 50% singur şi ei au amândoi 40%. E problema lor, nu vreau să vorbesc urât de ei. Cred că au ajuns prea repede în Parlament cee ace e greşit pentru că partidele au împins în Parlament copii care n-au nicio legătură cu locaţia de acolo", a mai precizat Marian Vanghelie, în prezent urmărit penal pentru că ar fi luat mită zeci de milioane de euro pentru a facilita atribuirea de contracte pe bani publici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne