Zgonea, mazilit de Dragnea & co. Mircea Geoană: Corupţia şi slugărnicia au acaparat total PSD

Excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD, după ce a îndrăznit să-i conteste supremaţia lui Liviu Dragnea, proaspăt condamnat definitiv în dosarul Referendumul, i-a atras atenţia lui Mircea Geoană, care a trecut, de asemenea, printr-o experienţă similară cu ceva timp în urmă.
Mircea Geoană
Mircea Geoană (Epoch Times România)

Corupţia şi slugărnicia au acaparat total PSD, care a devenit un partid "total lipsit de atitudine democratică", a declarat preşedintele Partidul Social Românesc, Mircea Geoană.

"Delictul de opinie este încă o dată taxat de Dragnea&co. Faptul că ai o condamnare definitivă pentru corupţie politică nu este un motiv suficient pentru a face un pas în spate, dar pentru că ai o părere diferită eşti dat afară. PSD-ul de azi este umbra celui de acum 6 ani. Corupţia şi slugărnicia au acaparat total acest partid.

PSD dovedeşte că este total lipsit de orice atitudine democratică! Este evident astăzi că este nevoie de o reconstrucţie a stângii democratice din România, dar aceasta nu mai poate fi făcută de Dragnea, nu mai poate fi făcută de actualul PSD!", a declarat Mircea Geoană după excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD.

Liderul PSRO - şi el exclus acum ceva vreme tot de Dragnea&Ponta&co, la pachet cu Marian Vanghelie - a făcut referire la o declaraţie recentă a liderului PES, Serghei Stanişev.

"Serghei Stanişev are dreptate: PSD este singurul în măsură să-şi aleagă conducerea. Cu o condiţie obligatorie, pe care am asumat-o în numele PSD la aderarea la PES, în cursul mandatului meu: respectarea criteriilor morale, ideologice şi de integritate, proprii familiei noastre politice europene", a subliniat Mircea Geoană.

Amintim că Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD după ce şi-a permis să ceară demisia şefului PSD Liviu Dragnea şi să afirme că partidul se îndreaptă cu paşi repezi şi cu ochii închişi către prăpastie, fiind condus de un condamnat penal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne