Valeriu Zgonea contestă excluderea din PSD

Exclus în urmă cu puţin timp din PSD pentru că a îndrăznit să conteste supremaţia liderului suprem, Valeriu Zgonea susţine că "execuţia" sa nu este în conformitate cu Statutul PSD.
Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea (Epoch Times România)

Fostul preşedinte executiv al PSD, Valeriu Zgonea, dă de înţeles că va contesta excluderea sa din partid pe motiv că ar fi fost nestatutară.

"Vă mulţumesc mult tuturor, dragi prieteni, pentru urările voastre telefonice, pentru sms-uri şi mesajele de încurajare, inclusiv pe Facebook. Şi eu vă urez toate cele bune!

Acum, că a trecut Săptămâna Patimilor şi am petrecut în familie Sfintele sărbători de Paşti, e momentul să nu uităm de valori, inclusiv în politică. Legalitatea e una din aceste valori, haideţi să ne uităm puţin la legalitatea deciziei de săptămâna trecută. (art. 120 din Statut)", a scris marţi, pe contul său de Facebook, Valeriu Zgonea.

Amintim că în urmă cu şase zile Valeriu Zgonea a fost exclus din partid după ce i-a cerut şefului PSD Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu suspendare în dosarul fraudării referendumului din 2012, să plece din fruntea social-democraţilor.