USR a demarat consultarea publică "Fără penali în funcţii publice"

"Fără penali în funcţii publice" este unul dintre dezideratele Străzii, noul punct 8 din Proclamaţia de la Timişoara, apărută în urma amplelor proteste declanşate de operaţiunea "OUG 13" a Guvernului Grindeanu.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Uniunea Salvaţi România organizează consultarea publică "Fără penali în funcţii publice" care va avea loc luni, 3 aprilie, de la ora 14:00, în Parlamentul României, reiese dintr-un comunicat de presă remis de partidul condus de Nicuşor Dan.

"Scopul acestei consultări publice este evaluarea opţiunilor juridice pentru a transforma în lege noul punct 8 din Proclamaţia de la Timişoara, apărută în urma amplelor proteste de stradă împotriva adoptării OUG 13, privind interdicţia de a ocupa funcţii publice, alese sau numite, pentru persoanele condamnate penal", se arată în comunicatul USR.

Dezbaterea va avea loc la Grupul Parlamentar al USR din Camera Deputaţilor, etajul 1M.

"Accesul se va face pe baza unei liste nominale pe la intrarea S1 din Parlamentul României. În aceste condiţii vă rugăm să ne confirmaţi participarea până vineri, 31 martie 2017, ora 14:00", a transmis USR.