UNPR din ce în ce mai independent. Popescu Piedone va candida la Primăria Capitalei, pe listele Generalului Oprea

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone (wikipedia.org)

Cristian Popescu Piedone, cunoscutul primar al sectorului 4, a anunţat miercuri că părăseşte tabăra conservatorilor şi va candida la Primăria Capitalei din partea UNPR, partidul generalului Gabriel Oprea, relatează Gândul.info.

Amintim că, la începutul acestui an Piedone, despre care se zvonea că va încerca să preia şefia PC, s-a retras din funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului condus de Daniel Constantin.

Pe 30 iunie, Piedone anunţa că va dezvălui în curând pe listele cui candidează. Întrebat despre posibilitatea de a se alătura UNPR, Piedone a refuzat un răspuns direct, afirmând însă că îl leagă 'o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea."

Considerat un "greu" al politicii locale, Piedone era lăudat pe vremea USL-ului la scenă deschisă de premierul Ponta, care îl considera "primarul nostru" (al USL-ului n.r.) şi îşi exprima public aprecierea faţă de el. Cu toate acestea, Piedone a preferat, după despărţirea de Voiculescu, prietenia cu generalul Oprea unei apropieri de PSD-ul lui Ponta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne