Ungureanu a convocat Comitetul consultativ pentru mediul de afaceri, la Guvern, de la ora 17.00

Epoch Times România
03.05.2012

Premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu a convocat joi, de la ora 17.00, Comitetul consultativ pentru mediul de afaceri, fiind vorba de a doua şedinţă a acestui for înfiinţat în urmă cu o lună, la iniţiativa primului ministru.

Premierul Ungureanu participă, de la ora 17.00, la reuniunea Comitetului consultativ pentru mediul de afaceri, la Palatul Victoria, informează Executivul.

În data de 3 aprilie a avut loc lansarea oficială a Comitetul consultativ pentru mediul de afaceri, la Palatul Victoria, ocazie cu care, unul dintre participanţi a spus că este vorba de un “Guvern din umbră”.

“Consiliul este un colector de propuneri, de soluţii posibile, de sesizări din partea mediului economic de pe întreaga orizontală a economiei româneşti. (...) Consiliul va furniza sugestii pentru asigurarea cadrului corespunzător din partea politicilor guvernamentale, în scopul creării unui mediu de coabitare şi cooperare în folosul economiei româneşti , dar şi pentru a asigura cadrul corespunzător pentru a duce la bun sfârşit obiectivele economice ale acestui guvern”, declara, la momentul respective, şeful Executivului.

Din Consiliul consultativ pentru mediul de afaceri fac parte oameni de afaceri români, printre care se numără Răzvan Radu, cu rolul de coordonator al acestui for şi Ionel Blănculescu, desemnat ca şi secretar al Consiliului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor