Un pacient îşi salvează asistentul social, care tocmai luase o supradoză

O asistentă socială din Pennsylvania, care era angajată de o companie să aibă grijă de o femeie de 73 de ani în scaun cu rotile, a fost arestată pentru posesie şi utilizare de droguri, a declarat un reprezentant al poliţei.
Amber Graziano
Amber Graziano (.)

Amber Graziano, o tânără de 29 de ani, a fost găsită inconştientă în dormitorul ei de către doamna în vârstă pe care trebuia să o îngrijească, care a sunat imediat la salvare. Când au sosit poliţiştii şi au cercetat dormitorul fetei, au găsit 6 pachete de heroină, potrivit Fox 29.

Graziano a fost dusă la spital.

"Dacă doamna în vârstă de 73 de ani nu ar fi sunat la urgenţe, Amber ar fi murit, aşa că aceasta i-a salvat viaţa", a mărturisit administratorul Michael Chitwood publicaţiei de ştiri.

Însă Graziano s-a întors la casa bătrânei după ce i s-a dat drumul din spital şi a luat-o la întrebări în legătură cu telefonul pe care l-a dat aceasta la poliţie.

"I-a spus doamnei de 73 de ani: de ce aţi sunat la poliţie şi de ce mi-aţi sunat angajatorul? M-au dat afară", a mai mărturisit Chitwood.

Aceasta este a doua oară când fata de 29 de ani a avut o experienţă soră cu moartea. Poliţia a găsit-o pe stradă inconştientă în decembrie şi au trebuit să folosească Narcan, o substanţă folosită în cazul persoanelor ce au luat o supradoză, pentru a o readuce la viaţă. Poliţia susţine că încă investighează cazul acesteia, pentru a afla de cât timp consumă droguri.

Home Helpers, compania pentru care lucra Graziano, a cerut scuze femeii în vârstă într-o declaraţie şi a susţinut, potrivit Fox 29, că acesta este un incident izolat.

Administratorul Michael Chitwood a avut câteva replici dure la adresa lui Graziano pentru faptul că a pus în pericol o femeie în vârstă.

"O supui unui risc şi poate păţi ceva. Nu este corect, este un act criminal", a precizat acesta.