Un posibil OZN monitorizează astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională

Aceste cadre intrigante capturate de NASA prezintă un posibil OZN ce plana în apropiere de Staţia Spaţială Internaţională în timp ce doi astronauţi se aflau într-o “plimbare spaţială.”
Andrei Popescu
16.10.2014

alte articole

Un posibil OZN surprins de camera Staţiei Spaţiale Internaţionale în timpul unei operaţiuni de întreţinere executate de doi astronauţi.   (Captură Foto)
Andrei Popescu
16.10.2014

Aceste cadre surprinzătoare capturate de NASA prezintă un posibil OZN ce plana în apropierea Staţiei Spaţiale Internaţionale în timp ce doi astronauţi se aflau într-o „plimbare spaţială.”

În clipul de 5 minute, postat pe youtube, astronauţii Reid Wiseman de la NASA şi Alexander Gerst de la Agenţia Spaţială Europeană au ieşit în afara staţiei pentru operaţiuni de întreţinere.

Totuşi, timp de aproximativ 5 secunde, o navă spaţială misterioasă – despre care se presupune că plana sau zbura – a putut fi de asemenea vizibilă în fundal, în bezna spaţiului.

Nava a fost surprinsă de cameră între Staţia Spaţială şi Pământ – într-o zonă unde fusese doar întuneric beznă cu câteva clipe înaintea misterioasei apariţii.

Fără a fi surprinzător, NASA încă nu a comentat pe marginea obiectului misterios.

Dar agenţia a confirmat că ieşirea spaţială a avut loc în 7 octombrie şi că cei doi astronauţi au efectuat reparaţii la Staţia Spaţială.

Cei doi au mutat o pompă de răcire defectă într-un spaţiu de depozitare extern. În plus, ei au instalat un echipament ce oferă din nou energie braţului robotic extern şi sistemului mobil folosit de acesta pentru a se deplasa de-a lungul Staţiei.

O a doua plimbare spaţială este programată pentru astăzi, a declarat NASA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor