Un bărbat înarmat deschide focul la clubul de golf deţinut de Trump în Florida

Poliţia din Florida a arestat un bărbat la Trump National Doral Golf Club, după ce acesta a tras câteva focuri de armă la faţa locului. Martorii au afirmat că suspectul a strigat slogane anti-Trump.
Poliţia răspunde la focuri de armă raportate în clubul de golf al preşedintelui american Donald Trump în Florida, SUA, 18 mai 2018.
Poliţia răspunde la focuri de armă raportate în clubul de golf al preşedintelui american Donald Trump în Florida, SUA, 18 mai 2018. (Captură Foto)

Poliţia a schimbat focuri de armă, vineri, cu un bărbat înarmat în incinta clubului de golf Trump National Doral Golf Club, în apropiere de Miami, înainte să îl prindă pe suspect, care a fost identificat drept un localnic în vârstă de 42 de ani.

Directorul poliţiei din Miami-Dade, Juan Perez, a afirmat că suspectul pare să fi încercat să îi atragă pe ofiţerii de poliţie într-o ambuscadă trăgând focuri de armă în candelabrele din clubul de golf. De asemenea, conform unor informaţiii, suspectul ar fi îndreptat arma asupra unor persoane de acolo.

„Nu ştim care erau intenţiile sale – intenţiile sale pe termen lung – dar ştim ce a încercat să facă”, a susţinut Perez, adăugând că, în timp ce suspectul „a reuşit” să atragă atenţia poliţiei, totuşi „a pierdut”.

Suspectul, care a fost rănit în schimbul de focuri cu poliţiştii, a strigat slogane anti-Trump, a precizat Perez.

Secret Service a afirmat că agenţi ai biroului său de teren din Miami se află la faţa locului şi lucrează strâns cu alte agenţii.

Clubul de golf, care anterior se numea Doral Resort & Spa, a fost cumpărat de Trump Organization în 2012.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe