Adin Cojocaru a câştigat alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Volei

Adin Cojocaru este noul preşedinte al Federaţiei Române de Volei, în dauna lui Gheorghe Vişan. Din cei 154 de membri afiliaţi prezenţi, 109 au votat pentru Adin Cojocaru, în timp ce preşedintele în funcţie, Gheorghe Vişan, a obţinut doar 42.
(Federaţia Română de Volei/facebook)

Adin Cojocaru a fost favoritul celor 154 de membri afiliaţi prezenţi, miercuri, la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Volei, care s-au desfăşurat la Complexul Sydney 2000 din Izvorani.

Cu doi candidaţi retraşi din cursă înaintea scrutinului (Oana Sârb, vicepreşedinte al FRV, respectiv Mihai Duţă, team manager la Rapid), bătălia s-a dat între fostul preşedinte Gheorghe Vişan şi Adin Cojocaru, acesta din urmă impunându-se cu 109 voturi la 42.

Gheorghe Visan, care ocupa această funcţie din anul 2004, a pierdut astfel şansa de a obţine cel de-al cincilea său mandat.

"Asta e, am pierdut, nu-i nicio problemă, democraţia se respectă..", a opinat fostul oficial.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport