UEFA Europa League. Dan Petrescu (CFR Cluj), declaraţii înaintea partidei cu AS Roma [video]

"Cred că întâlnim posibila viitoare campioană a Italiei şi câştigătoare a Europa League.. dar o şansă avem tot timpul, indiferent că jucăm cu Barcelona, Real Madrid sau Roma. E o şansă mică, dar trebuie să ne batem pentru ea.." - Dan Petrescu.
Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu.
Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu. (Getty Images)

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, joi, de la ora 22:00, pe teren propriu, formaţia italiană AS Roma, într-o partidă contând pentru Grupa A din Europa League.

Tehnicianul grupării din Gruia, Dan Petrescu, a vorbit în acest sens într-o conferinţă de presă online, organizată miercuri seara.

"Cred că întâlnim posibila viitoare campioană a Italiei şi câştigătoare a Europa League. Arată foarte bine Roma, am văzut toate meciurile lor, sunt neînvinşi pentru că au pierdut doar o dată la 'masa verde'. E clar ca şi mâine şansele le aparţin tot lor, dar o şansă avem tot timpul, indiferent că jucăm cu Barcelona, Real Madrid sau Roma. E o şansă mică, dar trebuie să ne batem pentru ea şi sperăm ca norocul să se mai întoarcă puţin pe strada noastră. Pentru că dacă ne uităm la ultima perioadă, parcă nici norocul n-a fost de partea noastră", a spus cel supranumit 'Bursucul'.

"Până la urmă în tur nu ne-a bătut orice echipă cu 5-0, ne-a bătut AS Roma. Deci nu a fost ceva extraordinar. Ieri Barcelona a bătut la Kiev cu 4-0 şi tot e un rezultat normal. Deci nu a fost un accident la Roma, scorul de atunci reflectă bugetul. Dar se cunoaşte faptul că în tur nu am avut toţi jucătorii şi nici acum nu-i avem. Avem prea multe absenţe, iar asta e problema cea mai mare", a continuat fostul internaţional.

Partida de pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca este programată a avea loc joi, de la ora 22:00.

Conform site-ului UEFA, întâlnirea din cadrul Grupei A ale celei de-a doua cea mai importantă competiţie fotbalistică inter-cluburi ca valoare din Europa - după UEFA Champions League, îl va avea la centru pe arbitrul austriac Harald Lechner, care va fi ajutat de conaţionalii Andreas Heidenreich şi Maximilian Kolbitsch - arbitri asistenţi, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Julian Weinberger.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport