Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a încetat din viaţă

Starul sud-american ne-a părăsit, miercuri, la vârstă de doar 60 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, în locuinţa sa de la Buenos Aires, potrivit anunţului făcut de agentul şi totodată prietenul său, Matias Morla, potrivit EFE.
Fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona a încetat din viaţă.
Fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona a încetat din viaţă. (Getty Images)

Diego Armando Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârstă de 60 de ani, a anunţat agentul şi prietenul său, Matias Morla, potrivit EFE.

Acesta a suferit un stop cardiac la domiciliul său din capitala Argentinei, Buenos Aires, în jurul orei locale 13:00 (16:00 GMT), mai multe ambulanţe îndreptându-se în acel moment spre locuinţa sa.

Anunţul decesului său a fost făcut puţin mai târziu de canalul de televiziune argentinian Todo Noticias.

Fostul mijlocaş al echipelor FC Barcelona şi Napoli fusese internat la clinica Ipensa din La Plata pe 2 noiembrie, pentru anemie şi deshidratare, iar în urma analizelor efectuate medicii au identificat atunci prezenţa unui hematom subdural, un cheag de sânge format la nivelul suprafeţei creierului, motiv pentru care a fost supus ulterior unei operaţii chirurgicale care s-a terminat cu succes. Acesta fusese externat pe 11 noiembrie.

Maradona, pe lângă gloria sa, a fost cunoscut şi ca un excentric, fiind internat de mai multe ori în spital în ultimii ani din cauza consumului de cocaină. Apropiaţii săi au afirmat recent că el era dependent de alcool.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport