Udrea îl atacă pe Iohannis: "Dacă toate speranţele noastre sunt în Iohannis, se va alege praful de ele"

Elena Udrea , PMP
Elena Udrea , PMP (Epoch Times România)

Odată terminată vacanţa de sărbători, Elena Udrea îşi reîncepe noul an lucrător cu un atac în forţă la adresa lui Klaus Iohannis. Într-o postare pe Facebook, liderul PMP îl acuză pe Iohannis că s-a înconjurat de oameni compromişi.

"Simpla alegere a lui Iohannis, altfel cu totul întâmplătoare, în funcţia de Preşedinte nu va rezolva problemele cu care se confruntă România. Trebuie doar să ne uităm la oamenii din spatele noului şef al statului, începând cu aceiaşi dintr-un PNL compromis, la consilierii săi şi la atitudinea faţă de Putere pentru a ne da seama că, dacă toate speranţele noastre sunt în Iohannis, se va alege praful de ele. Fundaţia nu este deloc solidă, pentru că ea se bazează pe interese şi foarte multă ipocrizie.", scrie Udrea pe Facebook.

Liderul PMP mai explică în postarea sa că sunt foarte multe de făcut în România, respectiv "modificarea Constituţiei prin respectarea voinţei românilor, o nouă lege electorală, întărirea şi depolitizarea instituţiilor (poate chiar prin măsuri legislative), o lege care să ajute presa să supravieţuiască în această perioadă economică dificilă fără să fie obligată să cânte în strună Puterii, reforma în Sănătate sau realizarea unor investiţii strategice care să genereze locuri de muncă etc."

"PMP îşi ia angajamentul de a fi unul dintre motoarele politice care să genereze răspunsul la aşteptările celor care vor o Românie frumoasă. Nu cred că e însă suficient. De aceea, îi invit pe toţi românii să producă, prin propriul lor exemplu, schimbarea pe care şi-o doresc în ţară.", mai scrie Udrea.

Iohannis a fost criticat în ultimul timp pentru decizia de a-i numi consilieri pe Dan Mihalache, fost "sfetnic" al premierului Adrian Năstase şi pe Mihai Răzvan Ungureanu, acuzat de activiştii de mediu că a susţinut proiectul mineritului cu cianuri de la Roşia Montană şi exploatarea gazelor de şist.