Tudose: Grindeanu poate fi un element util pentru ţară!

Nu doar Liviu Dragnea a vorbit cu Grindeanu, ci şi premierul Tudose, care consideră că predecesorul său poate fi un element util pentru ţară.
Mihai Tudose
Mihai Tudose (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Premierul Mihai Tudose a confirmat că a vorbit personal cu Sorin Grindeanu, iar într-o echipă de partid s-au purtat discuţii cu acesta în ideea de a-i oferi o funcţie publică. O decizie în acest sens ar putea fi luată la începutul săptămânii viitoare, relatează Agerpres.

"Da, am vorbit la nivel şi personal, şi politic şi într-o echipă de partid, fiindcă totuşi Sorin Grindeanu a fost premierul României şase luni de zile... cu un bagaj de informaţii acum şi cu o experienţă care pot fi folosite pentru România. Şi, da, avem o discuţie în acest sens cu domnia sa. E o discuţie destul de avansată, aşteptăm ca domnia sa să se întoarcă, este într-o deplasare cu familia, şi cred că la începutul săptămânii îl vom aşeza cumva. Eu cred că poate fi un element util pentru ţară ", a declarat Mihai Tudose, joi seară, la Antena 3, confirmând că lui Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador.

Declaraţiile premierului vin în contextul în care Grindeanu afirma recent, tot la Antena 3, că a vorbit cu Liviu Dragnea, discuţia fiind una constructivă şi benefică, de-a lungul căreia liderul PSD i-a vorbit părinteşte. Dragnea a confirmat discuţia, precizând că Grindeanu este recuperabil, însă are nevoie neapărat de o perioadă în care să metabolizeze ce s-a întâmplat, pentru a înţelege unde a greşit.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne