Grindeanu: Am avut o discuţie 'cât se poate de constructivă şi benefică' cu Dragnea

De când cu moţiunea de cenzură, Dragnea şi Grindeanu n-au precupeţit nicio acuză unul la adresa celuilalt, iar acum fostul premier susţine că a avut o întâlnire constructivă cu liderul PSD.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Scos cu forţa de Dragnea de la guvernare, fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, că s-a întâlnit zilele trecute cu fostul său şef pe linie de partid, cu care a avut o discuţie constructivă despre guvernare şi PSD, "o discuţie între doi oameni care îşi doresc câteva lucruri, şi anume ca PSD să facă o guvernare foarte bună, să ducă la capăt mandatul primit de la cetăţeni."

"Am avut o întâlnire cu Liviu Dragnea în urmă cu câteva zile. A fost o chestiune legată de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, e o treabă, cred eu, absolut normală, dacă pot să spun aşa. Eu mă consider în continuare şi sunt un om de stânga, nu-mi doresc să merg în alt partid, aşa cum ştiţi am contestat acea decizie pe care Comitetul Executiv a dat-o în urmă cu două luni, şi cea de excludere am contestat-o. Îmi doresc, şi asta este prima mea opţiune, să rămân în continuare membru PSD", a declarat Grindeanu, la Antena 3.

Potrivit lui Grindeanu, discuţia cu şeful PSD a fost una ''cât se poate de constructivă şi benefică''.

''O să vedem ce decide partidul, nu am discutat despre viitor, ci doar de chestiunea legată de guvernare. Mi-am exprimat dorinţa personală de a rămâne în PSD şi de a nu merge pe alte căi. Eu am contestat acea decizie, vedem ce decide partidul. (...) Eu susţin orice guvern PSD şi e normal să fac acest lucru. Eu mă consider un membru al PSD, urmează să vedem Comisia de Etică. Mi-am exprimat tot timpul dorinţa de a rămâne în PSD. Mă simt responsabil faţă de oamenii din Timiş. (...) Eu îmi doresc şi echipa din Timiş să rămânem în PSD", a susţinut Grindeanu.

"Nu cred că a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înţelegere. Mi-a vorbit despre tinereţe şi despre tentaţii, despre loialitatea faţă de partid şi despre datoria faţă de ţară. Aş zice că mi-a vorbit părinteşte. Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienţei politice", a mai precizat fostul premier.