Traian Ungureanu afirmă despre Ponta: “La Bruxelles e locul oamenilor de stat, nu al şefilor de hoardă”

Epoch Times România
13.05.2012

Europarlamentarul PDL, Traian Ungureanu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că prim-ministrul Victor Ponta nu ar trebui să meargă la Consiliul UE alături de preşedintele Traian Băsescu.

“Domnul Ponta vrea să meargă la Bruxelles. Acolo e locul oamenilor de stat, maturi, nu al şefilor de hoardă, de partid”, a spus el.

Întrebat dacă, potrivit cutumelor europene, premierul Victor Ponta poate merge la consiliul de la Bruxelles cu preşedintele României, Traian Ungureanu a spus că exista această posibilitate.

“Am vorbit de greutatea dintre un om de stat şi un aspirant care reprezintă grupuri de interese şi nu România în bloc. Sigur că se poate”, a comentat el.

Pe de altă parte, Ungureanu a precizat că dacă Victor Ponta va decide să meargă la Bruxelles, el nu va putea reprezenta ţara aşa cum îşi doresc românii.

“Pe cine va reprezenta domnul Ponta la Bruxelles? Pe cine vrea să reprezinte ? Mafia diplomelor, grupul de datornici în cash la Dan Voiculescu, duşmanii locurilor de muncă şi al codului muncii. Orice ar decide domnul Ponta, e liber să o facă, va reprezenta mult mai puţin decât îşi doresc românii, şi va fi el însuşi mult mai puţin decât un om de stat”, a conchis Traian Ungureanu.

Reporter Diana Bangălă

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor