Traian Băsescu îşi găseşte un aliat surpriză

PMP-ul lui Traian Băsescu a obţinut susţinerea COTAR. Transportatorii vor primi o funcţie în cadrul Comitetului Executiv al partidului, funcţii în structurile judeţene şi două locuri eligibile pe listele pentru Parlament.
Loredana Diacu
03.08.2016

alte articole

Traian Băsescu (Epoch Times România)
Loredana Diacu
03.08.2016

După ce a înghiţit UNPR-ul lui Gabriel Oprea, Partidul Mişcarea Populară se pregăteşte pentru alegeri parafând noi alianţe. Ultima reuşită în domeniu a formaţiunii lui Traian Băsescu este semnarea a două protocoale de colaborare cu Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), entitate ce înglobează nouă federaţii naţionale, 15 asociaţii patronale şi alte societăţi din domeniu sau domenii adiacente transporturilor.

Potrivit Agerpres, unul dintre cele două protocoale vizează susţinere în plan legislativ din partea PMP pentru rezolvarea problemelor din transporturi iar cel de al doilea are în vedere sprijinul politic din partea confederaţiei.

"Astăzi am semnat un protocol de colaborare în ceea ce priveşte activităţile profesionale, dar şi activităţile politice între Partidul Mişcarea Populară şi Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România. Este vorba de patronate din transporturi. Practic, avem două protocoale, unul de colaborare pe probleme ale transportatorilor, de la infrastructură, RCA, legislaţie şi aşa mai departe, şi altul legat de implicarea politică a acestui patronat în activitatea PMP. Asta înseamnă că vor avea reprezentanţi în toate structurile noastre, naţională şi locală, de la judeţ până la ultima organizaţie", a anunţat Traian Băsescu, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele COTAR, Vasile Ştefănescu.

Fostul şef al statului a mai declarat că liderul COTAR va ocupa o funcţie în cadrul Consiliului Executiv Naţional al PMP, iar de săptămâna viitoare în structurile de la nivel judeţean ale partidului vor fi desemnaţi şi alţi reprezentanţi ai confederaţiei. De asemenea, PMP a mai promis conducerii COTAR două locuri eligibile pe listele pentru alegerile parlamentare din toamnă.

Traian Băsescu a mai explicat că alături de reprezentanţii COTAR au fost stabilite şi priorităţile imediate, problema RCA fiind una dintre acestea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor