Trădare în PMP. Robert Turcescu: Voi cere excluderea lor din partid!

O parte din consilierii generali ai PMP din Bucureşti joacă la două capete, astfel că Robert Turcescu a decis să ia măsuri drastice - va propune excluderea lor din partid.
Robert Turcescu, conferinţă de presă PMP
Robert Turcescu, conferinţă de presă PMP (Epoch Times România)

Din cei şase consilieri generali ai PMP din Capitală, trei au întors armele şi au sărit în barca PSD-ALDE. Deranjat de situaţie, Robert Turcescu, liderul de grup al consilierilor PMP din consiliul General, a anunţat că va cere excluderea "colegilor" din partid.

"Voi cere excluderea lor din partid! Povestea pe scurt: în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) suntem 4 consilieri generali aleşi pe listele PMP la care, teoretic, după fuziunea PMP-UNPR ni s-au mai adăugat doi colegi de partid via UNPR. Deci şase.

Azi [miercuri - n.r.] am decis în calitate de lider de grup să părăsim şedinţa în desfăşurare a CGMB din mai multe motive: ordinea de zi populistă întocmită de Firea, atitudinea sfidătoare şi obraznică a majorităţii PSD-ALDE faţă de ceea ce înseamnă dezbaterea democratică într-un astfel de for. Din cei şase consilieri generali PMP, trei au decis să rămînă în şedinţă. Evident, vorbim de cei doi "colegi" veniţi de la UNPR (Florentina Gherghiceanu şi Mihai Varza), dar şi de Lucian Iliescu.

În următoarea şedinţă a forurilor de conducere ale PMP voi propune excluderea lor din partid. PMP nu este şi nu trebuie să fie asociat cu majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General, o majoritate care se dovedeşte pe zi ce trece a fi din ce în ce mai toxică pentru Bucureşti!", a scris Robert Turcescu, pe contul său de Facebook.

Consilierii generali ai PNL, USB şi PMP au părăsit sala de şedinţa miercuri, acuzând, printre altele, că PSD şi ALDE nu respectă dreptul la dialog.