Tora Vasilescu a primit premiul pentru eleganţă la Gala Premiilor VIP

Actriţa Tora Vasilescu a primit miercuri seara Premiul pentru Eleganţă la Gala Premiilor VIP, ediţia iunie 2011, într-o ceremonie desfăşurată la AmbasadOr Events.

"Premiul eleganţei nu ştiu pentru ce mi s-a oferit, poate pentru faptul că ştiu să cos singură, poate pentru faptul că muncesc în grădină, că îmi asortez culorile. Acest premiu mi s-a oferit, poate, pentru eleganţa comportamentului meu. Pentru mine amabilitatea înseamnă eleganţă şi vă mulţumesc pentru că v-aţi gândit la mine", a spus Tora Vasilescu.

Gala Premiilor VIP aduce în atenţia publicului oameni care s-au remarcat în domenii diferite, pornind de la ştiinţă şi viaţă până la premii speciale, de excelenţă şi sport.

La secţiunea Politică premiul a fost acordat viceprimarului sectorului 1 Dan Tudorache pentru munca pe care o depune în folosul şi pentru cetăţenii sectorului său.

"Sunt onorat să primesc acest premiu şi eu, ca viceprimar al sectorului 1, voi continua să slujesc locuitorii sectorului 1 şi mai ales să mă implic, ca voluntar, în acţiunile antidrog. Este o temă care în momentul de faţă şi guvernul se chinuie să o rezolve", a promis viceprimarul Dan Tudorache.

Directorul Operei Naţionale Bucureşti, Cătălin Ionescu Arbore, a fost premiat la categoria Cultură.

În puţine cuvinte directorul ONB-ului a mulţumit pentru premiu şi a invitat bucureştenii să vină în continuare atât la reprezentaţiile Operei, cât şi la expoziţiile care se organizează în spaţiile Operei Naţionale.

Tot pentru cultură, dar la secţiunea Teatru a fost distinsă cu un premiu actriţa Teatrului de Comedie Mihaela Teleoacă, protagonistă în spectacolul "O scrisoare pierdută".

La categoria Cel mai bun film, premiul a fost acordat filmului documentar "Metrobranding" în regia Anei Vlad şi a lui Adi Voicu, în timp ce la premiul pentru Artă populară a revenit artistului Nicolae Voiculeţ.

Artistul a mulţumit pentru ajutorul primit în cadrul campaniei "Dăruieşte speranţă" după care a susţinut un moment artistic foarte apreciat de toţi cei prezenţi.

Specialistul în sănătate publică şi management Aurora Dragomirişteanu a primit premiul la categoria Ştiinţă şi Viaţă, "un premiu pentru speranţă la viaţă" cum a fost numit chiar de cea care a primit premiul, iar premiul pentru Brandul lunii a revenit clinicii MedLife pentru serviciile medicale oferite pentru copii.

Premiul la categoria Muzică a revenit lui Eduard Maya şi Vika Jigulina - cei care au detronat-o şi pe Lady Gaga în Billboard Hot 100.

Premiul la categoria Evenimentul lunii a revenit Festivalului de Teatru de la Sibiu, cel care a reuşit să aducă încă o dată Sibiul în atenţia lumii.

Designerul Liza Panait a fost premiată la categoria Modă iar echipa de fotbal Oţelul Galaţi, cea care a reuşit pentru prima dată în istorie să câştige titlul de campioană a României, a primit premiul la categoria Sport.

Premii speciale au fost oferite tinerei regizoare Chris Simion şi regizorului Dan Puric.

Dan Puric, în stilul său specific, a mulţumit pentru premiu şi diplomă cu câteva glume şi vorbe de duh.

Premiul de Excelenţă al ediţiei din luna iunie a Galei Premiilor VIP a revenit realizatoarei de emisiuni Mărioara Murărescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură