Toni Greblă în posesia unui document DNA care nu îi era adresat

Palatul Cotroceni. În imagine, Toni Greblă, la depunerea jurământului pentru funcţia de judecător la CCR
Palatul Cotroceni. În imagine, Toni Greblă, la depunerea jurământului pentru funcţia de judecător la CCR (Epoch Times România)

În maşina judecătorului CCR, Toni Greblă, a fost găsită o copie a unei adrese remisă de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) către Prefectura din Gorj, relatează B1 TV.

Potrivit sursei citate, adresa DNA avea scopul de a solicita informaţii de interes pentru procurori, însă ea a fost găsită în posesia lui Greblă. Documentul a fost depus la dosarul instrumentat de DNA.

Reamintim că, în cursul zilei de marţi, DNA a cerut Senatului avizarea arestării preventive a judecătorului Greblă.

Toni Greblă, actual judecător CCR şi fost senator PSD de Gorj, a fost pus sub urmărire penală pe 22 ianuarie, fiind acuzat de trafic de influenţă, efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia în scopul obţinerii pentru sine şi pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, precum şi de constituirea unui grup infracţional organizat care avea scopul de a face exporturi ilegale în Rusia.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.