Theodor Stolojan: Crin Antonescu candidează la Teleorman pentru a evita experienţa urâtă a redistribuirii

Theodor Stolojan (Mihuţ Savu / Epoch Times)
Liviu Şerbănescu
28.10.2012

Într-o conferinţă de presă organizată duminică, europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat că preşedintele PNL Crin Antonescu candidează într-un colegiu din judeţul Teleorman pentru a evita experienţa urâtă pe care a avut-o la alegerile anterioare, când şi-a câştigat mandatul de senator prin redistribuire.

"Domnul Antonescu a ales să se ducă sub umbrela domnului Dragnea. Eu, care ştiu mai multe despre domnul Antonescu decât cetăţenii României, vă pot spune că dânsul a candidat până acum, de fiecare dată, în alt colegiu, sau în altă circumscripţie electorală, deoarece aşa cum se comportă în Parlament, prin absenţă, la fel se comportă în circumscripţia electorală unde este ales", a declarat Stolojan.

Potrivit afirmaţiilor lui Theodor Stolojan, în primul mandat Antonescu a fost în Tulcea, în al doilea mandat s-a dus în Teleorman, după care, preşedintele PNL, care era atunci în Teleorman a spus că nu îl mai doreşte, candidând la Bucureşti, unde a intrat prin redistribuire.

"Acum, culmea ironiei, se întoarce în judeţul Teleorman, care am înţeles că e foarte fericit sa îl primească candidat pentru Parlamentul României şi să nu îl vadă, pe urmă, dacă va fi ales, vreo patru ani pe acolo", a mai precizat Theodor Stolojan.

Crin Antonescu, preşedintele PNL, a hotărât recent că va candida la alegerile parlamentare din decembrie pentru un mandat de senator într-un colegiu în judeţul Teleorman.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor