Tenis - Horia Tecău: E mai greu să joci acasă

Tenismanul român Horia Tecău (Alex Livesey / Getty Images)
Epoch Times România
26.04.2012

Tenismanul român Horia Tecău s-a declarat nemulţumit de jocul său în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, de la Arenele BNR din Capitală, şi a apreciat că e mai greu să joci acasă.

"Nu sunt foarte fericit de cum am jucat primul set, când am făcut multe greşeli. La fel şi pe finalul meciului. Este mai greu să joci acasă, dar important este că ne-am revenit şi am câştigat meciul", a afirmat Tecău după victoria reuşită alături de suedezul Robert Lindstedt, miercuri, în faţa perechii Andrei Dăescu/Florin Mergea, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-2.

"Florin şi Andrei au primit un wild card, ei au vrut să valorifice această şansă, au intrat pe teren să dea totul şi au jucat binişor", a mai spus Tecău.

"Scopul nostru este să câştigăm acest turneu. A fost un ghinion că în primul tur ne-am confruntat cu jucători români, dar suntem profesionişti şi trebuie să ne facem treaba", a adăugat Horia.

"În cele două ore, cât a fost întrerupt meciul, ne-am refăcut planul de joc şi cred că motivarea noastră superioară a făcut diferenţa. Pentru viitor vrem să-l câştigăm turnee şi mai mari", a conchis Tecău.

La rândul său, Robert Lindstedt a subliniat că "este dificil să joci pe zgură atunci când bate vântul".

"Anul trecut am fost bolnav şi am vrut să îmi iau revanşa în 2012. Şi acum am avut o accidentare, dar mulţumesc doctorului că a făcut totul ca eu să pot să intru în teren".

Tenismanul român Horia Tecău şi suedezul Robert Lindstedt s-au calificat miercuri în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, dotat cu premii totale de 398.250 euro, învingând perechea română Andrei Dăescu)Florin Mergea cu scorul de 4-6, 6-4, 10-2. Partida a fost întreruptă timp de două ore la scorul de 4-6, 3-1, din cauza vântului puternic care a ridicat zgura în aer.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor