Tenis: Spectacol la superlativ cu John McEnroe, Ilie Năstase, Mansour Bahrami şi Andrei Pavel

(photos.com)
Epoch Times România
25.04.2012

Americanul John McEnroe, franco-iranianul Mansour Bahrami şi românii Ilie Năstase şi Andrei Pavel au oferit un show de cea mai înaltă clasă marţi seara, la Arenele BNR din Capitală, în cadrul evenimentului Enel "4 Stele Pline de Energie", un meci demonstrativ care s-a desfăşurat în cadrul turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Chiar dacă victoria a revenit perechii McEnroe(Bahrami cu scorul de 8-7 (7-7, 10-5 in tiebreak), adevăraţii câştigători au fost spectatorii.

Pe lângă gama variată de lovituri etalate de cei patru aşi ai tenisului, clasice sau inventate (aici specialist s-a dovedit a fi Bahrami), ei au oferit spectacol în sensul propriu al cuvântului.

După primul "game", McEnroe şi Bahrami s-au delectat cu câte un pahar de bere, iar apoi au continuat cu schimburi de mingi care au făcut deliciul spectatorilor. Starurile au făcut de toate marţi seara, au jucat tenis de calitate, au glumit între ei şi cu spectatorii, au discutat cu arbitrul, au pozat pentru spectatori, etc.

Un moment deosebit s-a petrecut la scorul de 6-5 pentru perechea McEnroe)Bahrami, când Năstase a trimis în locul său un copil de mingi, o fetiţă care a făcut mai multe schimburi de mingi, în timp ce Ilie oferea autografe pe marginea terenului.

Ilie Năstase a răsplătit-o pe micuţa talentată cu o bancnotă, pe care nu a vrut să o primească înapoi chiar dacă fetiţa l-a alergat pe zgura arenei centrale.

Meciul s-a prelungit spre exasperarea lui McEnroe, epuizat după demonstrativul jucat recent la Stuttgart, drumul obositor şi celălalt demonstrativ al serii, împotriva lui Pavel. Americanul a exclamat la un moment dat în tiebreak - "I"m gonna be here forever!" (Voi fi aici la nesfârşit), însă meciul nu a mai durat mult şi s-a încheiat cu victoria perechii McEnroe/Bahrami.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor