Tenis: Turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy - Andrei Pavel, învingător în demonstrativul cu John McEnroe

(photos.com)
Epoch Times România
25.04.2012

În primul meci demonstrativ al zilei de marţi la turneul masculin de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy, Andrei Pavel l-a învins cu 6-4 pe celebrul fost jucător american John McEnroe.

În ciuda diferenţei de vârstă dintre cei doi, Pavel fiind mai tânăr cu 15 ani, setul a durat aproape o oră şi a avut toate elementele unui spectacol de zile mari.

McEnroe a fost deosebit de sobru, dar a jucat cu ambiţie, de la egal la egal cu adversarul său. McEnroe (53 ani) a luat primul game al meciului, după care Pavel a întors scorul la 3-1, dar americanul a revenit şi a făcut 4-3. Pavel, mai proaspăt (McEnroe a sosit la Bucureşti după miezul nopţii de luni spre marţi - n. red.), s-a impus în cele din urmă cu 6-4, dar nu fără a se întrebuinţa.

John McEnroe a făcut uz de întregul arsenal de lovituri pe care încă îl posedă, a şi protestat, dar timid, de data aceasta, făcând auzit de câteva ori celebrul "Come on!"

Sub privirile unor spectatori precum Nadia Comăneci, Mircea Geoană sau Mihai Stoichiţă, Pavel şi McEnroe nu s-au menajat deloc, chiar dacă ştiau că urmează să evolueze într-un nou meci demonstrativ, alături de Ilie Năstase şi Mansour Bahrami.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor