TAROM va aplica din 25 martie orarul de vară şi va include curse spre Nisa şi Dubrovnik

Epoch Times România
09.03.2012

TAROM va aplica din 25 martie orarul de vară, astfel că vor fi operate modificări privind frecvenţa unor curse, vor fi introduse mai multe zboruri interne şi destinaţiile Nisa şi Dubrovnik, iar cursa Cluj Napoca – Frankfurt şi retur va fi anulată.

Orarul de vară este valabil în perioada 25 martie - 27 octombrie 2012

”În orarul de vară 2012, TAROM va opera din nou câte două frecvenţe săptămânale din Bucureşti către Nisa şi Dubrovnik şi retur, având în vedere cererea de trafic către aceste destinaţii pe timp de vară. Cursele vor fi operate în zilele de joi şi duminică ale fiecărei săptămâni.(...)Deşi Frankfurt este o destinaţie tradiţională a companiei TAROM, iar în decursul timpului escala de la Cluj-Napoca a fost justificată de nivelul de trafic, cifrele din ultima perioadă şi gradul de încărcare au determinat conducerea companiei să ia decizia de anulare a acestei curse începând cu orarul de vară”, se arată într-un comunicat al TAROM.

De asemenea, vor exista două frecvenţe zilnice Bucureşti-Londra-Bucureşti şi trei pe ruta Bucureşti-Budapesta-Bucureşti.

”Orarul noii frecvenţe este stabilit astfel încât să corespundă în special segmentului de oameni de afaceri şi persoanelor care călătoresc în interes de serviciu, dar şi celorlalţi pasageri care doresc plecarea din Londra în cursul dimineţii, iar din Bucureşti în cursul serii. Zborurile de dimineaţă operate de către compania TAROM pe ruta Londra în sezonul de vară 2012 sunt special concepute astfel încât să ofere numeroase conexiuni cu destinaţiile interne, iar pasagerii să poată călători mai departe către şi din oraşele: Timişoara, Oradea, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava şi Iaşi”, potrivit TAROM.

Totodată, pe cursele interne s-a introdus o frecvenţă în plus pe rutele Bucureşti-Cluj-Napoca-Bucureşti şi Bucureşti-Timişoara-Bucureşti. Astfel, vor exista şase frecenţe/zi pe fiecare din aceste rute, distribuite uniform, ca program, pe toata durata zilei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor