TAROM va introduce din luna martie un nou serviciu pentru check-in

Avion al companiei române Tarom. (www.tarom.ro)
Epoch Times România
21.02.2012

TAROM va introduce, din luna martie, un serviciu check-in la kiosk care va permite pasagerilor să-şi efectueze singuri formalităţile de înregistrare pe zbor, ofertă valabilă pentru zborurile interne şi internaţionale cu plecare din Aeroportul Internaţional Henri Coandă, a anunţat marţi compania.

"Prin implementarea acestui serviciu se va realiza o afluenţă constantă a pasagerilor către porţile de îmbarcare şi se va reduce timpul de aşteptare în faţa ghişeelor de înregistrare (check-in clasic)", se precizează într-un comunicat TAROM.

Această aplicaţie va fi prima de acest tip dezvoltată în limba română şi va fi disponibilă şi în alte 14 limbi de circulaţie internaţională, printre care engleză, franceză, spaniolă, italiană, olandeză, rusă.

Pasagerii vor avea posibilitatea să îşi aleagă singuri locuri în avion, pe baza biletului electronic, a cărţii de identitate sau a paşaportului. După ce au finalizat formalităţile de check-in la kiosk, pasagerii au posibilitatea de a tipări cartea de îmbarcare şi, dacă nu au bagaj pentru cală, pot merge direct la poarta de îmbarcare. Pasagerii care au bagaj pentru cală vor trebui doar să se prezinte la ghişeele TAROM "Baggage Drop-Off" din aeroport, pentru a preda bagajul de cală.

Compania TAROM reaminteşte pasagerilor săi că aplicaţia de check-in pe Internet va reprezenta şi pe viitor o metodă de înregistrare. S erviciul de check-in online este disponibil pentru toţi pasagerii TAROM care se află în posesia unui bilet electronic valid, pe unul din zborurile operate de avioanele companiei sau pe cele realizate în cooperare cu liniile aeriene partenere.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor