TAROM este transportator oficial al Lotului Olimpic Român

Avion al companiei române Tarom. (www.tarom.ro)
Epoch Times România
29.03.2012

TAROM este transportator oficial al Lotului Olimpic Român la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, iar clasa business se va numi clasă olimpică, ca urmare a unui parteneriat semnat joi cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

„Suntem încântaţi că spre Londra vom zbura cu aeronavele companiei TAROM şi salutăm, de asemenea, iniţiativa TAROM de a introduce, pe o perioadă de câteva luni, Clasa Olimpică pe rutele sale, pentru ca astfel călătoriile efectuate cu compania naţională de transport aerian să capete valenţe olimpice”, a declarat preşedintele COSR, Octavian Morariu.

TAROM va asigura transportul către Londra atât pentru sportivii olimpici, cât şi pentru oficialii români şi staff-ul tehnic al echipei.

De asemenea, în perioada 15 aprilie - 31 august clasa business va purta numele de clasă olimpică, iar pe toţi pasagerii care vor călători la această clasă vor beneficia de tarife speciale, cu reduceri cuprinse între 5% şi 30% faţă de cele standard, în condiţii de flexibilitate totală.

Toţi pasagerii Clasei Olimpice vor intra automat într-o tragere la sorţi care va avea loc la începutul lunii septembrie, premiul constând în două bilete de avion gratuite pe una din rutele companiei TAROM.

”Fiecare pasager al Clasei Olimpice care călătoreşte pe orice rută externă, va primi din partea companiei TAROM o medalie olimpică simbolică”, se mai spune în comunicat.

Jocurile Olimpice 2012 se vor desfăşura la Londra în perioada 27 iulie - 12 august.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor