Surse: Fraţii Becali au recunoscut că au dat mită pentru achitare în dosarul Transferurilor

Cei doi fraţi Becali, Ioan şi Victor, le-ar fi declarat procurorilor DNA că i-au dat mită judecătoarei Terceanu, actualmente arestată preventiv.
Victor Becali,impresar şi acţionar la clubul Dinamo
Victor Becali,impresar şi acţionar la clubul Dinamo (Epoch Times România)

Potrivit unor informaţii pe surse, Ioan şi Victor Becali au recunoscut că i-au dat mită judecătoarei Geanina Terceanu, pentru ca aceasta să-i achite în celebrul dosar al Transferurilor, relatează B1 TV.

Astăzi, în jurul orei 13.00, cei doi fraţi Becali se aflau la sediul DNA, unde sunt audiaţi în acest dosar. Conform B1, cei doi au recunoscut toate faptele, inclusiv că i-au dat mită 220.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu. Aproximativ 100.000 de euro ar fi fost daţi pe un stadion.

Reamintim că judecătoarea Terceanu a fost reţinută preventiv joi seara, ulterior magistrata fiind arestată preventiv. Terceanu este acuzată că a luat mită de la fraţii Becali şi de la Cristian Borcea 200.000 de euro pentru a pronunţa o soluţie de achitare în Dosarul Transferurilor. Magistratul a decis achitarea celor doi, însă ultima instanţă a anulat decizia şi i-a trimis pe cei doi la închisoare, alături de alţi şase grei ai fotbalului, printre care Gică Popescu.

În momentul declanşării urmăririi penale în acest nou dosar, cei doi Becali erau deja încarceraţi la Poarta Albă, unde-şi ispăşesc pedeapsa în dosarul Transferurilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne