"Sunteţi nebun, domnule Ponta?" - Ludovic Orban

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Deputatul PNL Ludovic Orban lansează un atac direct la adresa lui Victor Ponta. "Sunteţi nebun, domnule Ponta? Sau îi urâţi pe români?", întreabă Orban, într-un mesaj postat vineri pe Facebook

Cu câteva zile în urmă Ludovic Orban, aflat într-un interviu la B1, afirma că este gata să susţină o moţiune de cenzură care să dea jos guvernul Ponta şi că acest lucru ar fi benefic partenerilor de coaliţie, dar şi PSD-ului.

Motivul invocat de deputatul PNL pentru a înfiera Guvernul este introducerea noului impozit forfetar. "Parcă şi-a vârât necuratul coada la Palatul Victoria. Nu trece săptămâna fără ca Ponta să n-o comită. Parcă este într-o goană nebună să îşi încalce promisiunile electorale şi poziţiile publice din perioada de opoziţie", susţine Orban.

Potrivit lui Ludovic Orban "chiar şi PDL-ul a înţeles că forfetarul a fost greşeală" şi "impozitul forfetar introdus de PDL şi contestat vehement de USL a dus la închiderea sau suspendarea activităţii a peste 100.000 de firme şi la pierderea locului de muncă a peste 250.000 de români".

Victor Ponta a fost, pe vremea când se afla în opoziţie, unul dintre cei mai duri opozanţi ai impozitului forfetar introdus pe vremea guvernelor PDL.

Orban susţine că "numai un nebun sau un om care îşi urăşte semenii ar încerca să mai introducă impozitul forfetar după un asemenea bilanţ dezastruos" şi îl ameninţă din nou pe Ponta un un vot favorabil la o eventuală moţiune de cenzură. "Mă obligaţi la încă un vot împotrivă şi îmi daţi încă un motiv pentru a îmi susţine solicitarea de înlocuire a premierului", susţine deputatul.

Guvernul a propus un act legislativ care să reintroducă impozitul forfetar,înaintând proiectul în parlament în regim de procedura de urgenţă.

Analiştii susţin că forfetarul introdus de data aceasta va fi mult mai nociv decât forfetarul introdus de Boc, din cauza stării proaste a economiei româneşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne