Spune-mi cu cine te însoţeşti: Palada se laudă că îi place să "execute electric" jurnalişti

Palatul Victoria, sediul Guvernului României.
Palatul Victoria, sediul Guvernului României. (Epoch Times România)

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, şi-a expus pe Facebook plăcerea de a-i "executa electric" pe jurnaliştii obiectivi, deci antiguvernamentali. Într-un limbaj amintind de discursurile lui Mircea Badea la Antene, Palada îi denumeşte pe jurnalişti "purceluşi" pe care "îi frige", cu voluptate, "la proţap".

Redăm postarea scrisă de purtătorul de cuvânt al lui Victor Ponta, în noaptea de joi spre vineri:

”Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar înainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câta îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, se laudă purtătorul de cuvânt al premierului Victor Ponta.

Până la această oră, după ştiinţa noastră, în presă nu au apărut informaţii precum că premierul i-ar fi cerut lui Palada să demisioneze după această postare.